Vi tror på långa förhållanden

Vi är flexibla, tar initiativ och har ett dynamiskt och nära samarbete med våra kunder som innebär att vi är lyhörda för specifika behov.

Våra kunder är teleoperatörer och nätägare som anlitar oss för konsultation, installation och service av infrastrukturlösningar för tele- och datakommunikation. Nilan är en kompetent, ansvarstagande och lyhörd partner som vårdar långsiktiga relationer.

Vårt fokus har alltid varit att bygga och vårda goda relationer både med leverantörer och kunder för att säkerställa en stabil leverans av våra produkter och tjänster enligt marknadens olika behov och förväntningar.


Vår egen utrustning möjliggör

Snabba och omfattande insatser vid behov

Vår maskinpark består av många olika sorters fibersvetsar och mätinstrument. Vår moderna utrustning i kombination med lång erfarenhet hos våra fibertekniker innebär att vi har resurser att göra både utmanande och omfattande insatser, snabbt och effektivt, på flera platser samtidigt.

Vår specialistkompetens är din trygghet!

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår personal och vi använder den mest moderna utrustningen för att bygga nytt, uppgradera och underhålla med högsta kvalitet i varje del.


hos oss kan du besöka Sveriges största 

Demoanläggning

Under hösten 2021 färdigställde vi en demoanläggning, med fiberoptisk infrastruktur som möjliggör att du kan se ett utbud av marknadens mest intressanta produkter och lösningar som vi använder när vi genomför installationer hos våra kunder.

Välkommen att komma och titta på olika sorters brunnar, kanalisation, fiberkablar för olika miljöer, olika sorters skarvlösningar m.m. hos oss i Kävlinge.

Vi tittar framåt och 

Anpassar oss till kommande krav

Vi vet att fiberoptik är och kommer fortsatt att vara en viktig del av framtidens kommunikationsnät.

Ingvar Lundkvist, ägare och VD, driver Nilan med visionen om att vara med och skapa en hållbar framtid för alla genom långvariga och givande relationer med kunder, samarbetspartners och anställda. 

Välkommen till oss!

Styrelse

Lotta Stagne

Lasse Larsson

Susanne Brannebo

Ingvar Lundkvist