MED MER ÄN 150 ÅRS SAMLAD ERFARENHET BYGGER VI

Framtidens fibernät för säker kommunikation

Nilan är ett stabilt och säkert företag som tål att granskas.

Våra certifierade fibertekniker erbjuder specialiserad och nischad kompetens både vid planerade uppdrag och ”när det oväntade händer”.

Vi har södra Sveriges största demoanläggning med marknadens mest intressanta produkter och lösningar för fiberoptisk infrastruktur.

Våra anställda är vår största tillgång

Våra anställda växer och utvecklas med företaget och många har varit hos oss länge. Löpande kompetensutveckling genomförs för att hålla oss i framkant av vad marknaden förväntar sig. Vi väntar med att certifiera våra tekniker tills de både har en hög kompetens och gedigen erfarenhet för att vi ska leverera högsta kvalitet i jobben vi utför.

Våra fibertekniker är säkerhetsutbildade genom liftutbildning, elsäkerhetsutbildning ESA 14, Säkerhet på väg, nivå 1,2 och 3B samt klätterutbildning för mast- och stolparbete, allt för att bibehålla en hög säkerhet på arbetsplatsen.

Sufyan Al-Dulaimi

Fibertekniker

Tim Gustavsson

Fibertekniker

Othmane Zahaf

Fibertekniker

Amine Zahaf

Certifierad Fibertekniker

Ulf Malmberg

Certifierad Fibertekniker

Fredrik Degler

Fibertekniker

Patrik Månsson

Certifierad Fibertekniker

Rikard Petersen

Fibertekniker

An Le

Fibertekniker

Helena Frank

Villaprojektering/ Administration

Kim Lundqvist

Arbetsledare/ Certifierad Fibertekniker

Ingvar Lundkvist

VD

Vi tror på långa förhållanden

Över årens lopp har vi etablerat många och långa kund- och leverantörsrelationer som möjliggör att vi kan ligga i framkant både avseende teknik och material samt att kunna möta de olika förväntningar som finns från marknaden idag.